KOFFERBAKMARKT HEYTHUYSEN   INFO VOOR BEZOEKERS   INFO VOOR VERKOPERS   ORGANISATIE   FOTO KIJKEN 

DISCLAIMER

Kofferbakmarkt Heythuysen

Rechten
Hoewel aan alle pagina's van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Organisator de Leudalzangers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen.

Copyright
Alle elementen (teksten, graphics enz.), alsmede alle bijbehorende HTML-codes en andere onderdelen van de Kofferbakmarkt Heythuysen, vallen onder copyright.

Linken
Linken naar pagina's van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen is toegestaan, mits de goede naam van de Kofferbakmarkt Heythuysen daarmee niet wordt aangetast.

Rechten derden
Hoewel aan het beeldmateriaal van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen door het gebruik van (historisch) beeldmateriaal niet altijd de eigendomsrechten achterhaald worden. Mocht er desondanks beeldmateriaal gebruikt worden waarop uw rechten rusten, neem dan contact op met organisator de Leudalzangers (e-mail secretaris). Het beeldmateriaal wordt dan in overleg verwijderd.

Kofferbak-
zondagen
in 2019

laatste v/d maand:
31 maart 2019
28 april 2019
26 mei 2019
30 juni 2019
28 juli 2019
25 augustus 2019
29 september 2019
27 oktober 2019

 REGLEMENT.PDF 

 ROUTEKAART 

 AANMELDEN   (AF)MELDEN   CONTACT   DISCLAIMER   © 2019 DE LEUDALZANGERS