KOFFERBAKMARKT HEYTHUYSEN   INFO VOOR BEZOEKERS   INFO VOOR VERKOPERS   ORGANISATIE   FOTO KIJKEN 

DISCLAIMER

Kofferbakmarkt Heythuysen

Rechten
Hoewel aan alle pagina's van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Organisator de Leudalzangers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen.

Copyright
Alle elementen (teksten, graphics enz.), alsmede alle bijbehorende HTML-codes en andere onderdelen van de Kofferbakmarkt Heythuysen, vallen onder copyright.

Linken
Linken naar pagina's van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen is toegestaan, mits de goede naam van de Kofferbakmarkt Heythuysen daarmee niet wordt aangetast.

Rechten derden
Hoewel aan het beeldmateriaal van de website van de Kofferbakmarkt Heythuysen de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen door het gebruik van (historisch) beeldmateriaal niet altijd de eigendomsrechten achterhaald worden. Mocht er desondanks beeldmateriaal gebruikt worden waarop uw rechten rusten, neem dan contact op met organisator de Leudalzangers (e-mail secretaris). Het beeldmateriaal wordt dan in overleg verwijderd.

Kofferbak-
zondagen
in 2023

laatste v/d maand:
30 april 2023
28 mei 2023
25 juni 2023
30 juli 2023
27 augustus 2023
24 september 2023
29 oktober 2023

 REGLEMENT.PDF 

 ROUTEKAART 

 AANMELDEN   (AF)MELDEN   CONTACT   DISCLAIMER   © DE LEUDALZANGERS