KOFFERBAKMARKT HEYTHUYSEN   INFO VOOR BEZOEKERS   INFO VOOR VERKOPERS   ORGANISATIE   FOTO KIJKEN 

ORGANISATIE

Kofferbakmarkt Heythuysen

De Kofferbakmarkt Heythuysen wordt georganiseerd door de Leudalzangers. De Commissie kofferbakmarkt van het mannenkoor zorgt maandelijks voor een goede gang van zaken. Ze maken daarbij ook gebruik van leden van andere verenigingen uit Leudal. Er worden o.a. gediplomeerde verkeersregelaars ingezet. De inkomsten van de kofferbakmarkten komen ten goede aan de Leudalzangers en de andere verenigingen. Zo dragen de markten bij aan een florerend verenigingsleven in Leudal.

Advertenties in regionale bladen
De organisatie doet er alles aan om een groot publiek te trekken voor de kofferbakmarkten. Met advertenties in regionale bladen wordt het publiek opgeroepen om naar de kofferbakmarkten te komen. Het publiek komt dan ook in groten getale voor de spulletjes van de verkopers. Ook voor de spulletjes waarvan verkopers dachten ze nooit te kunnen verkopen. De organisatie wenst alle verkopers en bezoekers veel plezier en vooral veel succes tijdens de kofferbakmarkten.

Concerten en kunstmanifestatie Picturama
Met de opbrengsten van de kofferbakmarkten organiseren de Leudalzangers elk jaar diverse concerten en tweejaarlijks de Leudalse kunstmanifestatie Picturama (tot 2017). Ga voor meer info naar: www.leudalzangers.nl.

Kofferbak-
zondagen
in 2023

laatste v/d maand:
26 maart 2023
30 april 2023
28 mei 2023
25 juni 2023
30 juli 2023
27 augustus 2023
24 september 2023
29 oktober 2023

data nog
onder voorbehoud

 REGLEMENT.PDF 

 ROUTEKAART 

 AANMELDEN   (AF)MELDEN   CONTACT   DISCLAIMER   © DE LEUDALZANGERS